GRATIS
Modtag en guide med de ting du skal være opmærksom på i din el installation. Klik her

Vi har en vision om at skabe tryghed i elbranchen

D.H.I.M skaber værktøjerne for elinstallatøren så han kan aflevere et bedre slutprodukt til boligejeren. Vi gør det ved at skabe gennemsigtighed i hvad der er lavet ved El-installationen

D.H.I.M skaber værktøjerne for El-installatøren så han kan aflevere et bedre slutprodukt til boligejeren. Vi gør det ved at skabe gennemsigtighed i hvad der er lavet ved El-installationen.

D.H.I.M er et gennemarbejdet tegneprogram, som er et værktøj, der er nemt at håndtere og som gør informationer tilgængelige for brugerne, uden at komme på kant med lovgivningen.

Gennem kontakt til personer og virksomheder, der oplever udfordringer med håndtering af El-installationer i dagligdagen, er der skabt en dialog om deres behov og forslag til løsninger, dette danner grundlag for skabelse af en samlet løsning for håndtering af El-installationer.

Vores kundegrupper

D.H.I.M er specialiseret i løsninger til dagligdagens udfordringer, for en række målgrupper, der har forbindelse til og interesse for elektriske installationer.
Boligejer eller lejer
Med D.H.I.M mulighed for at tjekke om din elinstallation er i orden. Det opleves at mange boligejere/lejere ikke opdager fejl på deres el-installation, før det er for sent.
Forsikringsselskab
Med et forsikringsselskab, kan du optimere beskyttelsen af dine kunders sikkerhed og materiel, ved anvendelse af oplysninger tilgængelig i D.H.I.M's program. Ud fra disse oplysninger om elinstallationernes stand og vedligehold, kan dit selskab tilpasse prisniveauet for boligforsikringen.
Elinstallatør
Driver du en service virksomhed, giver D.H.I.M mulighed for øget tilgængeligheden af information for udført arbejde på kundernes El-installationer. Dermed har du sikret dokumentation af opgaven.
Elektriker
Med D.H.I.M mulighed for at optimere arbejdet med El-installationer og sikre kendskab til opgaven, som vil optimere planlægningen af arbejdet samt indkøb af materialer. Dette skyldes at D.H.I.M giver et overblik over El-installationerne og dermed giver elektrikeren indsigt i udarbejdelse af El-installationen og dermed minimere tid anvendt til fejlsøgning.
Boligselskab
Med D.H.I.M vil du kunne give dig information om dine bygningers El-installationer; Dato for udførelse, vedligehold og udskiftning på El-installationen. Disse oplysninger kan hjælpe til sikring mod brand, energibesparelse, samt minimere jeres omkostningerne for vedligehold af El-installationerne i bygningerne.
Vil du høre mere konkret om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv til os
35+
Elinstallatøre der bruger vores værktøj
2000+
Boligejere der har gennemskuelighed på deres el installation
47%
Af brændende i 2018 var el-relateret
Vi sammenarbejder med

Hvad er din rolle?

Boligejer

Som boligejer får du et nemt og billigt værktøj til at holde styr på dine elinstallationer. Når du vælger en elinstallatør igennem D.H.I.M ved du at der er styr på den nye lovgivning og at kvaliteten er til at stole på.

Læs mere

El installatør

Få digital adgang til kundens installationer samt fuld automatisering af den lovpligtige dokumentation. Med digitale tegninger kan du hurtigere danne dig et overblik samt mindske tiden du bruger på dokumentation.

Læs mere
Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os